Nejat İşler Kimdir

Nejat İşler Kimdir

Filmografi

2003 – Sultan Makamı
2002 – Aşk ve Gurur
2002 – Gülbeyaz
2001 – Nasıl Evde Kaldım
2001 – Dedem, Gofret ve Ben
1999 – Deli Yürek
1996 – Şehnaz Tango
1994 – Gurur
1999 Eylül Fırtınası
2003 Mustafa Hakkında Herşey Fikret
2004 Anlat İstanbul Ramazan
2005 Çalıntı Gözler Halil
2005 2 Süper Film Birden Konuk oyuncu
2007 Barda Selim
2007 Yumurta (film) Yusuf
2007 Yaşamın KıyısındaDiziler
2007 – Bıçak Sırtı
2004 – Aliye
2004 – Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Nejat İşler Hayatı Biyografisi

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nü 1995 yılında bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı.

29 Şubat 1972 tarihinde İstanbul’un Eyüp semtinde doğan Nejat İşler, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde okurken tiyatro kollarında görev aldı.

Bir önceki yazımda « makalem var.
yorum yok
45
15 Ocak, 2018
ETİKETLER :

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?